tisdag 24 april 2012

Såhär såg det ut




...när vi köpte huset.
Det var hösten 2005.
Och näst intill så såg det också ut fram tills för nästan exakt ett år sedan.
Skillnaderna var badrumsskåpet. Vi satte dit ett annat som vi redan hade som var nästan lika fult. På golvet lade vi in någon överbliven blå plastmatta och så bytte vi ut handdukskrokarna och toarullshållaren.
Den vita hyllan under fönstret fick sitta kvar. Den följde med i köpet. Jag gillar den än men numer ligger den i källaren i väntan på en ny plats.

När vi hade en värderingsman här för ett par år sedan tyckte han att vi skulle behålla toan som den var. Det hade jag gärna gjort om det inte var för att det var så snuskigt på väggen bakom toaletten, om tapeten hade varit ordentligt mönsterpassad (som överallt i huset har man lappat ihop lite i blindo har det känts som) och om det inte hade börjat lossna i skarvarna. Senare började även toastolen att läcka och osa lite otäckt.

Det roliga med tapeten är att en, i princip, identisk finns relativt nytillverkad. Den var med i ett inredningsmagasin (tror det var Allt i hemmet) för cirka 2-3 år sedan. Färgsättningen var till och med snarlik. Jag tror den som designade den tapeten hade den här gamla godingen, från -68 cirka någonting, som underlag.

Den svarta lurven ni kan se är vår hund Rio.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar