torsdag 19 juli 2012

Ryggtorskfilé med gratinerat mos och rostad lök






Slängde ihop en man-tager-vad-man-haver middag nu till kvällen. Supergott blev det.
Du vill säkert också testa?!

Sätt ugnen på 225 grader. Bred ut bladspenat i en ugnsfast form. Strö över färsk broccoli som du brutit i små buketter. Lägg på skivad tomat. Krydda med örtsalt. Häll på lite grädde. Lägg på ryggtorskfiléerna och peppra med vitlökspeppar. In i ugnen 15-20 minuter. Gör under tiden pulvermos som sedan får stå och svalna. Blanda ner äggula i det sedan. Nu är det dags att spritsa på moset i formen med grönsaker och fisk. In med det igen i ugnen tills moset fått fin färg.
Strö sedan över riven parmesan och rostad lök.


Lycka till & smaklig måltid!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar