tisdag 12 maj 2015

Kycklingfilé under paprikatäcke


Så skeptisk jag var till maten när jag hörde vad hemmamannen lagat.
Paprikatäcke! Jag har så svårt för varm paprika.
Men det här var jättegott.
Jag rekommenderar er att testa.
Det var enkelt också.
Bara att servera med ris, pasta, bulgur eller vad man känner för.



KYCKLING UNDER PAPRIKATÄCKE
4 PORT

400 g kycklingfilé
100 g paprika
2 msk fryst hackad persilja
2 dl creme fraiche
2 tsk röd currypasta
salt & peppar
1 förp fryst sparris
4 port ris/pasta/gryn

Sätt ugnen på 225 grader.
Smörj en form.
Skär kycklingen i mindre bitar.
Skär paprikan i strimlor och strö den över kycklingen.
Strö på persiljan.
Smaksätt creme fraichen med currypastan, salt och peppar.
Bred ut blandningen över kycklingen.
Laga i ugnen i ca 15 minuter.
Lägg på sparrisen efter 5 minuter.
Servera med t ex ris och en krispig sallad.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar