onsdag 25 mars 2015

Våffeldagen


Idag är det våffeldagen.
Prova gärna att servera våfflan med något annat än den klassiska jordgubbssylten och vispgrädden.

Jag tipsar gärna återigen om en gammal favorit som bara råkade bli för ett par år sedan.
Låter kanske inte så gott men det är det verkligen.
Toppa våfflan med keso, lingonsylt och kanel.

Idag äter vi kvarg blandat med körsbär som topping.
Och kanske lite andra bär också.

En annan god topping är den här med mango och kokos.

Våfflor går att variera i oändlighet.
Servera med en skaldjursröra.
Blanda ner chokladknappar.
Byt ut en del av vätskan mot kondenserad mjölk för att få en kolavåffla.
Eller kanske kokosmjölk istället för en exotisk touch, serverat med grillad ananas och ringlad smält choklad.
Ja som ni ser, jag bara spånar på och inser att det dök upp ett par ideér som måste testas!

Ha en smaskig våffeldag.
Kanske Six shades of waffle.
Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmål.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar